Laulattaako? Ota yhteyttä ja kysy koelaulumahdollisuuksista.

Uudet laulajat ovat aina tervetulleita kuoroomme. Ennen kuoroon pääsyä on osallistuttava koelauluun. Aiempi kuorolaulukokemus ja nuotinlukutaito katsotaan eduksi.

Koelaulutilaisuudessa läsnä ovat kuoron taiteellinen johtaja, varajohtaja ja uudet kuorokokelaat. Jokainen hakija laulaa yksin vapaavalintaisen kappaleen (esimerkiksi yksinkertaisen kansanlaulun). Tämän lisäksi koelaulussa testataan sävelmuistia, äänialaa ja äänessä pysymistä.

Koelaulu järjestetään yleensä laulukauden alussa (elokuussa tai tammikuussa) kuoron normaalien harjoitusten yhteydessä. Uudet laulajakokelaat pääsevät seuraamaan kokonaiset harjoitukset, joiden lopuksi on koelaulu. Uusien laulajien toivotaan ottavan yhteyttä kuoroon etukäteen sähköpostitse lprnaislaulajat@gmail.com.

Kuorolaisen liittyessä kuoron jäseneksi hän sitoutuu käymään aktiivisesti kuoroharjoituksissa ja osallistumaan esiintymisiin ja niiden järjestelyyn.

Tule rohkeasti mukaan!

Seuraava tutustumisilta ja koelaulutilaisuus on tiistaina 17.8.2021 Karhuvuoren seurakuntakodilla. Jos et ehdi tähän, otathan yhteyttä lprnaislaulajat@gmail.com, ja sovitaan toinen aika.

Linturajattu

Laululintu paljastaa…

Noissa koelauluissa on kyllä kuultu vaikka mitä! Iskelmää, Maamme-laulu, joululauluja, lastenlauluja… Lupaan silti, että annan sulan pyrstöstäni sille joka laulaa Nauravan kulkurin! Hihhii!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s