Haluatko laulajaksi kuoroomme?

Laulattaako? Ota yhteyttä ja kysy koelaulumahdollisuuksista.

Uudet laulajat ovat aina tervetulleita kuoroomme. Aiempaa kuorolaulukokemusta tai nuotinlukutaitoa ei tarvitse olla, mutta ne katsotaan eduksi. Ennen kuoroon pääsyä on osallistuttava koelauluun. Koelaulutilaisuudessa läsnä ovat kuoron taiteellinen johtaja, varajohtaja ja uudet kuorokokelaat. Jokainen hakija laulaa yksin vapaavalintaisen kappaleen (esimerkiksi yksinkertaisen kansanlaulun). Tämän lisäksi koelauluun kuuluu pieni musikaalisuustesti, jossa testataan sävelmuistia, äänialaa ja äänessä pysymistä. Koelaulun perusteella taiteellinen johtaja ja kuoron varajohtaja ehdottavat kuoron hallitukselle kyseisen henkilön valintaa laulajajäseneksi. Taiteellinen johtaja kertoo, mihin ääniryhmään hakija sijoitetaan.

Koelaulu järjestetään laulukauden alussa (elokuussa tai tammikuussa) kuoron normaalien harjoitusten yhteydessä, yleensä harjoitusten lopuksi. Uusien laulajien toivotaan ottavan yhteyttä kuoroon etukäteen sähköpostitse lprnaislaulajat@gmail.com.

Kuorolaisen liittyessä kuoron jäseneksi hän sitoutuu käymään aktiivisesti kuoroharjoituksissa ja osallistumaan esiintymisiin ja niiden järjestelyyn.

Tule rohkeasti mukaan!

LinturajattuLaululintu paljastaa…

Noissa koelauluissa on kyllä kuultu vaikka mitä! Iskelmää, Maamme-laulu, joululauluja, lastenlauluja… Lupaan silti, että annan sulan pyrstöstäni sille joka laulaa Nauravan kulkurin! Hihhii!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s