Kuoron toiminta

Lappeenrannan Naislaulajat kokoontuu tiistaisin klo 18.00-20.30 Karhuvuoren seurakuntakodissa. Lauluvuoden aikana pidämme kolme tai neljä pidempää harjoitusta. Viikonpäivä on yleensä sunnuntai. Näiden harjoitusten lisäksi järjestetään erillisiä stemma- ja yhtyelauluharjoituksia, nuotinlukukoulutusta, varajohtajakurssia ja laululeirejä, aina tarpeen mukaan. Voimme osallistua myös esimerkiksi Naiskuoroliiton järjestämiin koulutuksiin ja kilpailuihin.

Kovan harjoittelun tuloksia esitellään konserteissa, joita pidämme vuoden aikana useampia. Esiinnymme monenlaisissa kokoonpanoissa. Välillä työikäisten naisten runkokuoro, eläkeläisten iskuryhmä Isosiskot tai pienyhtyeet esiintyvät erikseen, välillä laulamme kaikki yhdessä. Tarkemmat tiedot tulevista konserteistamme löydät Tapahtumat sivulta. Esiinnymme pyydettäessä myös yksityistilaisuuksissa.

Laulajat maksavat kuorolle vuosittaista jäsenmaksua, joka maksetaan neljässä osassa.
Jäsenmaksun lisäksi laulajalle tulee kuluja asusteista, leireistä, matkoista ja nuoteista. Lappeenrannan Naislaulajat kartuttaa tiliään jäsenmaksujen lisäksi konsertoimalla, anomalla apurahoja ja tekemällä talkootyötä.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s