Hei sinä laulutaitoinen nainen!

Naislaulajat keväkonsertissa 2018_2Lappeenrannan Naislaulajat on värikäs ja pirskahteleva laulava naisjoukko. Vuonna 2019 tämä kuoro puhaltaa syntymäpäiväkakustaan 70 kynttilää. Kunnioitettavan korkeasta iästä huolimatta vauhti ei suinkaan ole hiipumassa, vaan koko ajan keksitään uusia kujeita.

Jos haluat liittyä mahtavan mukavaan joukkoomme, tule tutustumaan harjoituksiimme tiistaina 11.9. klo 18 Karhuvuoren seurakuntakodilla osoitteessa Karhuvuorenkatu 19. Harjoitusten jälkeen on pieni laulukoe, jossa sijoitetaan uusia laulajia eri ääniryhmiin. Mieti siis valmiiksi joku helppo kansanlaulu, lastenlaulu tai mikä tahansa laulu, jonka pystyt laulamaan ilman säestystä. Nuotinlukutaito ei ole välttämätön, mutta siitä on toki hyötyä.

Lappeenrannan Naislaulajien sisällä toimii yhdessä ja erikseen eläkeläisnaisten erikoisiskuryhmä Isosiskot. Jos sinulla on jo kuorolaulukokemusta ja sopivasti myös elämänkokemusta, kysele tämän ryhmän toiminnasta lisää Lappeenrannan Naislaulajien taiteelliselta johtajalta, Kirsi Äikkäältä. lprnaislaulajat@gmail.com

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s